استاد زبان آنلاین ترکی

درباره آموزش زبان ترکی
ترکی استانبولی با جمعیت حدود ۸۰ میلیون نفری که در دنیا به این زبان صحبت میکنند، گسترده ترین گویش زبان ترکی را از آن خود کرده است. آموزش زبان ترکیآموزش آنلاین زبان ترکی طرفداران زیادی خصوصا در ایران دارد چون زبان رسمی کشور ترکیه، ترکی استانبولی است و این کشور جاذبههای زیادی توریستی و بازرگانی زیادی دارد. اگر به دنبال آموزش آنلاین زبان ترکی باشید میتوانید در اُتیچر از استادهای تاییدشدهای که مشغول آموزش زبان ترکی استانبولی هستند بیاموزید. کافی است استادهای آموزش آنلاین زبان ترکی را در صفحه جستجوی استاد زبان، بررسی کنید و مناسب ترین فرد را با توجه به کیفیت آموزش آنها انتخاب کنید.

چرا آموزش زبان ترکی استانبولی؟
بهغیر از ترکیه، گروههای جمعیتی کوچکی در کشورهای عراق، سوریه، آلمان، اتریش، بلغارستان، مقدونیه، یونان و… به این زبان تکلم میکنند. زبان ترکی یکی از زبانهای رسمی کشور قبرس نیز هست. البته ترکی زبان امپراطوری بزرگ عثمانی بوده و امروز نیز در کشورهای سابقا عثمانی باقی مانده است. مردم ترکیه بیشتر تمایل دارند به زبان مادری خود صحبت کنند تا انگلیسی بنابراین خوب است که برای لذت بردن و راحتی بیشتر در این کشور، آموزش زبان ترکی استانبولی را در قالب آموزش آنلاین زبان ترکی تجربه کنید.
جایگاه زبان ترکی در کار و تجارت
کشور ترکیه، هفدهمین اقتصاد بزرگ دنیاست و جمعیت مصرفکنندگان ترک نیز دائما در حال افزایش است. فرصت های شغلی متعددی در رشتههای مختلف در ترکیه وجود دارد. دولت آمریکا زبان ترکی را در دستهبندی زبانهای خیلی مهم قرار داده و جایگاههای شغلی نظامی، اطلاعاتی و دیپلماسی متعددی را برای آن در نظر گرفته است.
آموزش آنلاین زبان ترکی آسان است
آموزش زبان ترکی به دلیل شباهتهای فراوان آن با فارسی و کردی، عربی و فرانسوی برای بسیاری از افراد مخصوصا فارسی زبانان، آسان است. استثنا در قواعد دستوری زبان ترکی خیلی کم است و این یادگیری آن را آسانتر کرده است. اگر زبانآموز به زبان ترکی آذری مسلط باشد، آنگاه آموزش آنلاین زبان ترکی برای چنین فردی، بدون استاد نیز ممکن است.
جذابیتهای زبان ترکی استانبولی
کشور ترکیه در منطقه باستانی بین النهرین قرار گرفته و تاریخ باستانی پردامنهای دارد. سرشار از بناها و تمدنهای کهن است. بقایای تروی، قدیمیترین توافقنامه بشری جهان و بهقولی کشتی نوح نیز در این کشور قرار دارد.
نوشتار زبان ترکی
الفبای ترکی، الفبای لاتین است که آتاترک در سال ۱۹۲۸میلادی آنرا با الفبای عثمانی جایگزین کرد. حروف الفبای ترکی استانبولی ۲۹ حرف است. این آموزش زبان ترکی استانبولی را به فارسی زبانان آسانتر میکند.
فیلمها و سریالهای ترکی
ایرانیان علاقه زیادی به سریالهای ترکیهای دارند بهحدی که آموزش زبان ترکی استانبولی با دیدن فیلم نیز یکی از روشهای متداول زبانآموزی ترکی است.
اگر آموزش آنلاین زبان ترکی برای شما جذاب است، با انتخاب استاد زبان ترکی که با روحیه و اهداف شما همخوان است، در اولین کلاس آموزش آنلاین زبان ترکی خود در اُتیچر شرکت کنید.
روشهای آموزش زبان ترکی

آموزش زبان ترکی به روشهای مختلفی امکان پذیر است. برخی از متدها و رویکردهای آموزش زبان ترکی عبارتند از:
آموزش زبان ترکی به روش طبیعی (Natural)
روش آموزش زبان طبیعی مبتنی بر یادگیری اولین زبان مادریمان است و طبیعتا روشی کاراست. در این روش که توسط «دکتر کراشان» و «دکتر ترل» معرفی شد، آموزش زبان ترکی استانبولی با در معرض زبان قرار گرفتنِ زبانآموز اتفاق میافتد.
آموزش زبان ترکی به روش ترجمه گرامر
این متد تا سالها از محبوبترین متدهای آموزش زبان بوده و از روش کلاسیک آموزش یونانی و لاتین گرفته شده است، زبانآموزان در آموزش زبان ترکی استانبولی به این روش، پس از یادگیری قواعد گرامری، باید آنها را با ترجمه جملات از زبان مادری به زبان ترکی، بهکار ببرند.
آموزش زبان ترکی به روش مستقیم (Direct)
این روش کاملا مقابل روش ترجمه گرامر قرار میگیرد و کاملا به زبان هدف انجام میشود. در آموزش زبان ترکی استانبولی به روش مستقیم، زبانآمور با غوطهوری زبان میآموزد.
آموزش زبان ترکی استانبولی به روش بیانی (Verbal)
روش بیانی یا آموزش زبان گویا (CLT) زمانی اتفاق میافتد که ما گرم صحبت با دیگران شویم. فرقی هم نمیکند که این تعامل از نزدیک باشد یا از دور یا آنلاین. موقعیتهایی که مکالمه در آن شکل میگیرد، میتوانند رسمی یا غیر رسمی باشند.
آموزش زبان ترکی با رویکرد تلقینپذیری (Suggestopedia)
pدر این روش که Georgi Lozanov آنرا مطرح کرد، تمرکز بر ایجاد فضایی آرام برای تمرکز بیشتر زبانآموز و استفاده از قدرت پیشنهاد دادن در یادگیری است. در این رویکرد آموزش زبان سعی میشود از متون ادبی، موسیقی، مشارکت در شعرخوانی و بازی استفاده شود.
آموزش زبان ترکی با متد واکنش تمامفیزیکی Total Physical Response
این روش یادگیری زبان ترکی بر این اصل بنا شده که اگر حرکات فیزیکی با زبان ترکیب شود، یادگیری جهشی میشود. این روش توسط پروفسور آشر، استاد روانشناسی طرحریزی شده است. در روش تمامفیزیکی یا TPR که در آموزش زبان ترکی به کودکان هم بسیار کارآمد است، مدرس در کلاس زبان با حرکات بدنی و در فضایی کم استرس، دستوراتی را به زبانآموز میدهد تا او آنها را انجام دهد. البته این روش بهعنوان روشی مکمل در آموزش زبان بهکار میرود.
آموزش زبان ترکی به روش اجتماعی (CLL)
در این روش، زبانآموزان مشترکا تلاش میکنند تا جنبههای زبانی که دوست دارند بیاموزند را کشف کنند. در این روش، استاد آموزش زبان ترکی، بیشتر نقش مشاور و راهنما را دارد.
آموزش زبان ترکی به روش سکوت
این روش که با تلاش Caleb Gattegno ابداع شد مدعی است که استاد تا جای ممکن باید در کلاس سکوت کند و بهجای او زبانآموز تا حد ممکن، فعال و مولد باشد.
آموزش آنلاین زبان ترکی استانبولی
زبان ترکی را مثل سایر زبانها میتوان در کلاس زبان آنلاین یا اینترنتی آموخت. استاد و زبانآموز در آن واحد در کلاس تصویری آنلاین شرکت میکنند و آموزش، ضمن ارتباط صوتی و تصویری اتفاق میافتد. با امکاناتی که اُتیچر برای آموزش آنلاین زبان ترکی فراهم کرده است میتوان شرایط و فضایی مشابه کلاس حضوری ایجاد کرد و از این جهت تفاوت زیادی بین این دو نوع برگزاری کلاس زبان وجود ندارد.
آموزش زبان ترکی استانبولی در اُتیچر، با انتخاب سریع و آسان از میان استادهای تاییدشده شروع میشود. طعم شیرین یادگیری زبان ترکی استانبولی را در کلاس زبان ترکی بچشید.
آموزش زبان ترکی برای استادها
سطحهای .C.E.F.R و آموزش زبان ترکی استانبولی
همانند سایر زبانها در آموزش آنلاین زبان ترکی هم هر زبانآموزی، در یکی از ۳ سطح مبتدی (Beginner)، متوسط (Intermediate) و پیشرفته (Advance) قرار دارد. متقاضی یادگیری زبان ترکی در مسیر آموزش زبان ترکی باید از این مسیر بگذرد.
در اُتیچر، هر زبانآموز میتواند آموزش آنلاین زبان ترکی از پایه را با استادان تاییدشده آغاز کند.
سطحبندی بر اساس .C.E.F.R یا «چارچوب مرجع مشترک اروپایی برای زبانها» معیار تعیین سطح زبان است نه یک مدرک آموزش زبان. در این سیستم، سطح زبان افراد در ۶ دستهبندی A1,A2 - B1,B2 - C1,C2 توزیع میشود. A1 پایینترین سطح زبان و C2 بالاترین سطح زبان است.
۶ سطح سی.ای.اف.آر
پایه یا مبتدی (A1)
شما میتوانید آموزش آنلاین زبان ترکی را از این سطح پایهای شروع کنید. زبانآموز این سطح میتواند از اصطلاحات پراستفاده عبارات بسیار کلی برای رفع نیازهای روزمرهاش استفاده کند.
پایه (A2)
کمی از A2 بالاتر است و در موقعیتهای معمولی که با تبادل ساده اطلاعات حل میشود میتواند ارتباط برقرار کند.
مستقل (B1 یا Intermediate)
چنین زبانآموزی میتواند در بیشتر موقعیتهای حین مسافرت و موضوعات متداول، به زبان ترکی صحبت کند.
سطح B2
زبانآموز این سطح میتواند رودررو، تلفنی، با حالت عادی صحبت کند. سخنرانی و برنامههای رادیویی و غیره را در حوزههای آشنا یا تا حدودی ناآشنا متوجه شود.
ماهر (C1)
آموزش زبان ترکی استانبولی در این سطح کار پرجزییات و پردامنهای است. زبانآموز ماهر متون پیچیده را درک میکند و ایدهها و افکارش را به راحتی بیان میکند.
حرفهای (C2)
این سطح بالاترین سطحی است که زبانآموز میتواند در یادگیری زبان ترکی به صورت آفلاین یا آموزش آنلاین زبان ترکی به آن دست برسد.

آزمونها و مدارک زبان ترکی
آزمونهای مشهور زبان ترکی استانبولی عبارتند از:
آزمون تومر TÖMER
این آزمون بینالمللی که در ایران هم برگزار میشود، از مشهورترین و مهمترین آزمونهای ورودی دانشگاههای ترکیه برای زبان ترکی استانبولی آزمون است. این آزمون که مشابه آیلتس هم هست، سطوح مختلفی دارد و می توان آن را یکی از پیش شرط های ورود به دانشگاه های ترکیه دانست. دانشگاه هایی که زبان تدریس آنها ترکی استانبولی است.
آزمون YÖS
این آزمون ورودی برای دانشجویانی خارجی که قصد تحصیل در ترکیه دارند، طراحی شده است.
آزمون TYS یا TPE
طراح این آزمون، مرکز یونس اِمره در ترکیه است. هر کسی این آزمون را با موفقیت طی کند، از نشستن در کلاسهای آموزش زبان ترکی استانبولی در مراکز آموزش عالی ترکیه معاف میشود.
آزمون ALES
مخفف Akademik personel ve Lisansüstü Eğitim Sınavı و امتحان ورودی تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکترا) در دانشگاههای ترکیه است.
آموزش آنلاین زبان ترکی
آموزش آنلاین زبان ترکی در اُتیچر هم کمهزینه است و هم زمانبندی آن انعطافپذیر است.