اُتیچر برای همه زبان‌آموزان «داخل و خارج کشور» فعال است؛ امکان استفاده از سایت و برگزاری کلاس بدون محدودیت.
پروفایل مدرس
امیدرضا غلامی

امیدرضا غلامی

رزرو آنی
English File کتاب
بحث و گفتگوتکنیک
کتاب داستانمنابع جانبی
تدریس آنلاین
قوانین لغو کلاس
قاعده لغو کلاس برای این مدرس منعطف است.
ردیفاقداماز 3ساعت تا زمان کلاساز 12 تا 3 ساعت به زمان کلاسبیشتر از 12 ساعت به زمان کلاس
1لغو کلاس امکان پذیر
با اعمال جریمه 60%
امکان پذیر
با اعمال جریمه 40%
امکان پذیر
2تغییر زمان کلاسامکان پذیرنیستامکان پذیرنیستامکان پذیر
3لغوتوافقی امکان پذیر
با تایید استاد
امکان پذیر
با تایید استاد
-

در اعمال جریمه 50% ، به عنوان مثال اگر زبان آموز مبلغ 200 هزار تومان را برای کلاس خود پرداخت کرده و کلاس را فرضا 5 ساعت قبل کلاس لغو کند ، 50% مبلغ پرداختی یعنی 100 هزار تومان سوخت شده و 100 هزار تومان دیگر به کیف پول زبان آموز برگشت خواهد شد.

زمان های آزاد مدرس
کاملا خالی
نیمه خالی
غیرقابل رزرو
معرفی مدرس

سلام و درود، امیدرضا غلامی هستم، دانشجوی مقطع کارشناسی آموزش زبان انگلیسی. علاقه‌ام به تدریس و زبان انگلیسی باعث شد که به مسیر آموزش زبان پا بزارم و رسالتم رو ادامه بدم. دارای مدرک TTC از انجمن علمی زبان دانشگاه صنعتی شاهرود هستم. اُتیچر اولین تجربه کاری رسمی من هست ولی تجارب غیررسمی زیادی داشتم از زبان مدرسه تا زبان عمومی دانشگاه. یکی از اصلی‌ترین تفریحاتم فیلم،سریال‌ و بازی‌ها به زبان انگلیسی هستش،اینکه فرد بتونه زبانی که قصد یادگیریش رو داره در آغوش بگیره و یک قدم از آموزشگاه‌ها فراتر بره لذتی غیرقابل وصف داره.
تمامی بخش‌های یک زبان مهم هستن ولی مکالمه از یکسری مناظر اهمیت بیشتری داره چون وسیله‌ای برای ارائه دانش به بیرون هستش. به همین دلیل کلاس‌ها در تمامی موارد متمرکز خواهد بود و کمی تمرکز بیشتر بر روی مکالمه خواهیم داشت تا پایه زبان آموزی در محیطی دوستانه به بهترین نحو ممکن بنا شود.

تخصص های مدرس
 

تکمیل اطلاعات برای رزرو کلاس باید نام و نام خانوادگی خود را در اُتیچر ثبت کنید.
 

خارج شدن آیا از خارج شدن از پروفایل خود مطمئن هستید؟

دریافت کدهای تایید در تلگرام

کدهای تایید و اطلاع‌رسانی‌ها را علاوه بر پیامک، در تلگرام دریافت کنید

۱
ورود به ربات

روی لینک زیر کلیک کنید و دکمه Start را بزنید:

ورود به @MyOteacherBot
۲
ارسال شماره موبایل

روی دکمه "Share Contact" کلیک کنید تا شماره موبایل‌تان ثبت شود

تأیید اتصال

پیام تأیید دریافت خواهید کرد و از این پس کدها در تلگرام ارسال می‌شوند

نکته: حتماً تلگرام را روی همان شماره موبایلی که در اُتیچر ثبت کرده‌اید نصب کرده باشید.