نکات بسیار ضروری برای آزمون اسپیکینگ آیلتس که باید به آنها توجه کرد
آزمون اسپیکینگ آیلتس بر مبنای درستی، روانی، تنوع واژگان، تلفظ و استفاده به موقع از کلمات است، که این قسمت در کسب نمره قبولی آزمون آیلتس بسیار تاثیر دارد. ما برای شما فهرستی از مهارتها و تدابیری که طراحان سوالات در جستجوی آن هستند، تهیه کردیم. با مطالعه دقیق و عمل به این نکته ها شما می توانید در آزمون آیلتس موفق شوید.
آیا اسپیکینگ آزمون آیلتس دغدغه شما هم هست
۱) درست و پیوسته صحبت کردن در اسپیکینگ آیلتس
آزمون اسپیکینگ آیلتس طوری طراحیشده که به تدریج چالشی تر میشود. در ابتدا به شما وقت میدهند تا در شرایط خوب و راحتی قرار بگیرید، بخش ۱ راحتترین قسمت این آزمون است؛ باید بتوانید بدون مشکل این قسمت را به پایان برسانید. بخش ۲ و ۳ دشوار تر بوده و طراح سوال معمولاً به روان بودن صحبت های شما اهمیت میدهد. در بخش دو باید ۲ دقیقه به صورت پیوسته صحبت کنید و در بخش ۳ باید نظرات خود را مورد بحث قرار دهید. اگر جوابهایتان در این دو بخش از آزمون اسپیکینگ آیلتس، کوتاه بود ممکن است نمره بالایی برای عملکردتان دریافت نکنید و این باعث می شود تا نمره خوبی در آزمون آیلتس بدست نیاورید.
۲) پاسخ های مختصر و درست(پاسخ ها خیلی کوتاه نباشند)
دو جلسهی اول آزمون اسپیکینگ آیلتس پرسشهایی در مورد هویت شخصی خودتان است، مثلاً نام، شماره داوطلبی، محل زادگاه و … جوابهایتان باید مختصر و درست باشند. اگر چه، باید از پاسخهایی که خیلی کوتاه هستند اجتناب کنید؛ پاسخهای تک کلمهای به دلیل اینکه دارای محتوای کافی برای ارزیابی نیستند، مورد قبول طراح سوال قرار نمیگیرند. سعی کنید با رعایت این مورد نمره اسپیکینگ خود را افزایش دهید تا در آزمون آیلتس نمره قبولی را بدست آورید.
۳) پاسخ های دقیق با جزئیات کامل
پرسشهای بعدی در آزمون اسپیکینگ آیلتس مربوط به موضوعات روزانه مثل غذا خوردن و لباس پوشیدن و …میشود. پاسخهای شما باید دقیق و دارای جزئیات باشند و فقط شامل بله و خیر نباشند.
نکته : اگر در بخش ۱ خود را وادار به طولانی کردن جواب ها کنید نتیجه این میشود که در بخشهای پایانی آزمون اسپیکینگ آیلتس، حرفی برای گفتن نداشته باشید که این روی نمرهی روانی زبان شما اثر نامطلوبی میگذارد، در نتیجه حداقل نمره قبولی در آزمون آیلتس را بدست نمی آورید.
۴) استفاده از زمانی که به شما ارائه می دهند
قبل از اینکه شروع به پاسخهای کامل تر بخشهای ۲ و ۳ کنید، باید یک دقیقه را صرف آماده کردن یادداشت کنید. میتوانید این یادداشتها را نگه داشته و در سراسر آزمون اسپیکینگ آیلتس جلوی خود بگذارید. در طول پاسخهای دو دقیقهای، باید تا قبل از اینکه طراح سوال شما را متوقف کند به صحبت کردن ادامه دهید. اگر مکثهای کوتاهی داشتید نگران نباشید که کاملاً عادی است. گر چه، مکثهای طولانی نشاندهندهی عدم روان بودن و ضعف زبان است.
عملکرد شما در طول این پاسخهای دو دقیقهای بسیار به این بستگی دارد که در یک دقیقهای که به شما وقت میدهند چقدر خودتان را خوب آماده میکنید. متأسفانه، بسیاری از داوطلبان اغلب از این یک دقیقه آماده سازی استفاده نمیکنند؛ در صورتی که میتوانند یادداشتهایی در مورد جمله سازی آماده کرد. با اینکه افرادی که گویا و روان صحبت میکنند همیشه به این زمان نیازی ندارند، ولی همین یک دقیقه برای آماده شدن مفید است و شما نیز از این یک دقیقه استفاده کنید، شاید زمان کمی باشد ولی شما باید به کسب نمره قبولی در آزمون آیلتس فکر کنید.
۵) از اخبار و مطالب روز در اسپیکینگ آیلتس مطلع باشید
در نهایت، طراح سوال شما را به مرحلهی بحث و گفتگو هدایت کرده و از شما میخواهد تا نظرتان را در مورد موضوعی بیان کنید. حالا شما این شانس را دارید تا مهارتهای سخنرانی را در حین مباحث نظری یا موضوعات واقعی نشان دهید. شما باید پرسشها را تا جای ممکن به طور کامل و روان پاسخ داده و با دلیل از نظرتان به موقع دفاع کنید. برای انجام این کار بهتر است تا از اخبار و وقایع روز باخبر باشید چون شما را در ارائه دلایل و مثالهای مناسب کمک میکند. در این بخش از آزمون اسپیکینگ آیلتس باید نظرتان در مورد موضوع اخبار را شکل و ارائه دهید، این مورد بسیار به شما کمک میکند تا نمره قبولی در آزمون آیلتس را دریافت کنید.
آزمون اسپیکینگ آیلتس شما به صورت کامل ضبط میشود که طراح سوال بتواند بخشهای آزمون اسپیکینگ آیلتس را چندین دفعه قبل از ثبت ارزیابی گوش کند. همچنین در صورت لزوم، طراحان سوال مختلف هم میتوانند این صوت را گوش کنند. ضبط به صورت تصادفی توسط UCLES چک میشود تا مطمئن شوند که استانداردهای نمره دهی آزمون آیلتس به درستی اجرا میشود.
دیدگاه ها