دلیل گرایش به زبان چینی در سالهای اخیر
امروزه بسیاری دلیل گرایش به زبان چینی را دیگر صرفا یادگیری برای تعامل با مردم چینی زبان نمیدانند و یادگیری این زبان بیشتر جنبهی سرمایهگذاری بر روی آیندهای بهتر پیدا کرده است چرا که در سالهای اخیر چین با پیشرفتهای اقتصادی بسیاری خود لقب سریعترین رشد اقتصادی جهان را گرفته است.
ریشهها
شاید اگر اسم چین برده شود به فکر کالاهایی با کیفیت پایین بیفتید اما باید بدانید که کشور چین که امروز در حال فعالیت در بازارهای مختلف جهانی است بسیار با تصورات ما از آن فاصله گرفته است و به سرعت در حال رشد و پیشرفت در زمینههای مختلف تجارت و اقتصاد، تکنولوژی و حتی نظامی است و ابرقدرتهای دیگر را در دنیا، مثل آمریکا، به چالش کشیده است. از این رو نه تنها دیگر نمیتوان آن را دست کم گرفت بلکه باید دانست که پیشبینیها بر این است که چین به عنوان قدرت اول در جهان آینده شناخته خواهد شد. همهی این حقایق باعث میشوند تا هر چیز مربوط به این کشور اهمیت پیدا کند و نیاز به ارتباط برقرار کردن با آن بسیار بالا رود. از این رو دلیل گرایش به زبان چینی و یادگیری زبان ماندرین در دنیای امروز ما امری مهم و تاثیرگذار در آیندهی زندگی افراد به ویژه در زمینهی کار و اقتصاد است.
الفبای زبان کره ای را آسان بیاموزیم
زبان چینی که شاخهی زبانهای چینی را در بین زبانهای چینی-تبتی تشکیل میدهد درواقع یک خانواده از زبانهای تحلیلی در شرق آسیا است. این زبان که حدود ۱۶% از جمعیت دنیا به آن صحبت میکنند حدود ۱.۲ میلیارد نفر گویشور یه یکی از گونههای آن تسلط دارند و این امر باعث شده است تا پراستفادهترین زبان در دنیا به شمار بیاید. در اصطلاح زبانشناسی فهم متقابل یعنی هنگامی که دو گویشور از یک زبان اما با گونههای متفاوت بتوانند بدون تلاشی خاص و یا آموزشی از پیش یکدیگر را بفهمند. اما در زبان چینی به دلیل کم بودن فهم متقابل گونههای مختلف زبانی، زبانشناسان آنها را به عنوان زبانهای مستقل در نظر میگیرند به همین دلیل شاید بتوان گفت که نسبت به زبانهای رومیتبار از تنوع بالاتری برخوردارند. در کشورهای چینی زبان امروزی حدود ۷ تا ۱۳ دستهبندی زبانی براساس تحولات آوایی وجود دارد که بزرگترین آنها ماندرین است با ۸۰۰ میلیون نفر گویشور که این تعداد بیشتر در شمال و جنوب غربی چین ساکن هستند.
یادگیری سریع زبان برای مهاجرت و اپلای شغلی
اقتصادی پویا
زبان چینی که یکی از قدیمیترین زبانهاست در دنیا به عنوان یکی از سختترین زبانها نیز به جهت یادگیری شناخته میشود اما شاید با خود فکر کنید که دلیل گرایش به زبان چینی با توجه به سخت بودن آن چیست و چرا هر روزه افراد بیشتری به سمت آن میروند.
اما قبل از رسیدن به پاسخ این سوال شاید بهتر باشد که بدانید زبان چینی ماندرین در کنار ۵ زبان انگلیسی، فرانسوی، عربی، روسی و اسپانیایی یکی از زبانهای رسمی سازمان ملل متحد است که در سال ۱۹۴۶ ثبت شده است و از آنجایی که تعداد گویشوران آن بسیاری است یادگیری یکی از گونههای آن مثل ماندرین این امکان را به شما میدهد تا بتوانید با حدود ۸۰۰ میلیون نفر ارتباط برقرار کنید و این یکی از دلایل اصلی علاقهی رو به رشد مردم دنیا برای یادگیری است. اما در ادامه بیایید تا نگاهی به شرایط کشور چین و جایگاهش در دنیا نگاهی بیاندازیم.
اقتصاد چین یک اقتصاد بر پایهی سرمایهگذاری خصوصی است و این یعنی با آغار آزادسازی اقتصادی این کشور در سال ۱۹۷۸، چین مدام در حال پیشرفت بوده است. براساس گزارشهای منتشر شده از صندوق بینالمللی پول رشد اقتصادی چین بین سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۱ حدود ۱۰.۵% بوده است و بین سالهای ۲۰۰۷ و ۲۰۱۱ رشد آن معادل مجموع رشد ۷ کشور صنعتی در دنیا بوده است. این به این معنا است که چین به سرعت در حال پیشرفت است به طوری که در سال ۲۰۱۳ بعد از آمریکا رتبهی دوم بزرگترین اقتصاد دنیا را داشت. تمام این آمار و ارقام پیشبینی کنندهی آن هستند که در آیندهای نه چندان دور چین رتبهی اول را در لیست برترین اقتصادها را در بین تمامی کشورهای قدرتمند خواهد داشت و این یعنی فرصتهای شغلی و سرمایهگذاری بسیار در زمینههای مختلف و رشد که اصلیترین دلیل گرایش به زبان چینی تلقی میشود. پس تصویر کالاهای بیکیفیت را باید دور بریزید و برای یادگیری این زبان اقدام کنید.
زبان چینی عجیب است
زبان چینی همانطور که گفته شد یکی از سختترین زبانها برای یادگیری است اما جالب است بدانید که زبان ماندرین گرامر بسیاری سادهای نسبت به انگلیسی و فرانسوی دارد. چرا که اسامی در این زبان جنسیت ندارند و زمان افعال نیز دشوار و متنوع نیستند. اما نکتهی قابل توجه دیگر این است که این زبان الفبا ندارد و سیستم آن صرفا با کاراکترهایی که درواقع نمادهای نوشتاری هستند کار میکند و یکی از قدیمیترین سیستمهای نوشتاری دنیا به حساب میآید. تا امروز ۱۰.۰۰۰ نماد در این زبان وجود دارد و هر روزه به تعداد آن افزوده میشود.
دیدگاه ها